CODE BATIK

PLANNER 2020 VARIATION: CALENDAR ONLY
CALENDAR ONLYCOMBO SETPLANNER ONLY
In Stock

Qty to buy:
RM18.00
 
Add to Cart
DETAILS

📓 PLANNER BOOK 2020 📓

Uolsss musim planner sudah kembali. Yeayy💃

Jom kami share kat uolss apa yang menarik tentang #PlannerAna ni.

📝 CONTENT PLANNER BOOK 2020

🎀Public Holiday for 
✅Malaysia
✅Brunei
✅Singapore
✅Indonesia

🎀My Timetable
🎀Menstrual Cycle Tracker
🎀2020 Planning Chart
🎀My Business Plan
🎀Year At A Glance
🎀Looking Back At 2019
🎀Looking Forward at 2020
🎀My Important Event/Party

🎀Monthly Planner
✅ January - December
✅ Daily Plan 
✅ Monthly Expenses

🎀Notes & Sketches
🎀Games
🎀My website & Social Media
🎀Body & Weight Management
🎀Detox Water Challenge
🎀Guide To Clean Eating
🎀My Weekly Routine Menu
🎀My 30 Days Walk Run Schedule
🎀My 30 Days Workout Challenge
🎀Monthly Payment
🎀Saving Challenge
🎀Kindness Challenge
🎀Dream Vacation

📝 CIRI-CIRI PLANNER BOOK 2020
🎀Bersaiz A5
🎀Mudah nak bawa ke mana sahaja
🎀Menjimatkan ruang beg kerana size standart buku
🎀Cover Book yang sangat menarik
🎀Susunan content yang sangat padat
🎀Content buku banyak dengan info yang berguna
🎀Ruangan games/uji minda untuk mengisi masa lapang anda 
🎀Memudahkan untuk anda merancang percutian
🎀Membantu anda menguruskan jadual seharian
🎀Sangat sesuai untuk seluruh pengguna di Malaysia, Brunei, Singapore dan juga Indonesia.
🎀Bilangan muka surat 200
🎀Material 80gsm simili dengan kertas yang berkualiti 

🎁 HADIAH PERCUMA
🎀Bookmark
🎀Folded Calender
🎀Gift card
🎀Planner Ramadhan

Wahhh menarik kan? Jomla masuk meminang kalau anda dah terpikat.

===================================================================

🗄 TABLE CALENDER 🗄

Wow, dah ada kalender hard stand la. Size A5 pulak tu. Hmmm cantik ni kalau beli 1 letak kat meja opis ni.

Eh macam tak cukup je beli 1. Beli 2 la. 1 letak kat rumah. 1 letak kat opis.

Ehhhh kejap. Terus nak beli je. Harga berapa ek satu tu?

Apa RM18 je?

Details
- kertas tebal
- material 140gsm simili
- sesuai tulis guna pen biasa
- public holiday & tahun hijrah
- sesuai untuk seluruh Malaysia, Brunei, Singapore & Indonesia

PHOTOS
back to top ⤴